Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a utiliza site-ul și serviciile furnizate de acesta.

Vizitând sau utilizând site-ul sau comandând prin intermediul acestuia, vă confirmați acordul cu acești termeni și condiții. Vizitând site-ul sau examinând conținutul acestuia și / sau comandând produse prin intermediul acestuia, declarați că ați citit, au înțeles, au capacitate juridică și sunt de acord să respecte acești termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați site-ul. Acești Termeni de utilizare acoperă toate produsele oferite prin intermediul site-ului. Toate modificările aduse acestor termeni ai utilizarea trebuie aprobată de către proprietarii site-ului și postată pe acesta. Toate celelalte documente și termeni generali sunt nevalizi. Orice vizitator al site-ului care folosește serviciile sale este de acord să respecte acești termeni de utilizare în întregime, fără excepție. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acestui document, ar trebui să fiți reticenți să utilizați serviciile oferite și să efectuați achiziții prin intermediul acestuia. Trimiterea unei comenzi înseamnă acceptarea integrală a acestor termeni și condiții.

Comenzi

Comenzile trebuie trimise și primite prin Internet prin intermediul formularelor de comandă relevante disponibile pe acest site. Se consideră că comanda dvs. a fost primită de noi în momentul în care sunteți notificat prin e-mail de confirmare. Detaliile comenzii dvs. sunt disponibil după finalizarea cu succes și trimis printr-un e-mail de confirmare la adresa dvs. de e-mail.

Prețuri și promoții

Toate prețurile de pe site sunt definitive. În cazul în care există o promoție activă, toți clienții vor putea achiziționa produsele la prețul promoțional respectiv. Prețurile produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă. Clienții vor să fie taxat la prețul produsului actual la momentul achiziției.

Condiții de transport

Produsele pot fi livrate în toată țara. Produsele achiziționate vor fi expediate printr-un curier la adresa de expediere specificată în momentul achiziției. Forma de plată este o plată. În locurile în care nu există nicio posibilitate pentru a trimite mărfuri prin curier, vor fi utilizate serviciile serviciului poștal național. Livrările se fac zilnic, cu excepția weekendurilor și a sărbătorilor.

Returnarea sumelor

Cererile de returnare sau anulare sunt trimise prin e-mail. În cerere, utilizatorul trebuie să expună motivele returnării. Ne rezervăm dreptul de a respinge cererea dacă motivele expuse sunt considerate nefondate. Produsul returnat trebuie să fie exact în aceeași stare în care a fost (ca nou) fără a fi deschis și / sau pachetul are un întreg deteriorat. Ar trebui să fie ca unul nou, fără urme de răni.

Pentru ca cererea dvs. să fie onorată, trebuie să afișați numărul comenzii și datele persoanei care a achiziționat inițial produsul și ale cărei detalii sunt prezentate în codul de comandă.

Clientul are dreptul să returneze produsul achiziționat și să solicite înlocuirea acestuia cu altul sau banii săi returnați în următoarele două cazuri:

  1. În cazul unei erori dovedite din partea noastră (produs greșit obținut sau produs cu defecte), clientul trebuie returnează produsul în termen de zece (10) zile de la data primirii acestuia.
  2. În cazul în care decizia clientului de a returna produsul nu este rezultatul oricăruia dintre motivele obiective menționate mai sus, compania își rezervă dreptul de a nu îndeplini cererea. Dacă reclamația este confirmată, clientul poate reveni produsul în termen de zece (10) zile de la data primirii. În acest caz, toate costurile de transport, precum și diferențele de preț ale produselor sunt suportate de client.

În toate cazurile, produsele trebuie să fie în starea primită de client, fără a afecta integritatea, fără nici o deteriorare și în ambalajul lor original. Dacă nu sunt returnate în termen de zece (10) zile, atunci magazinul nostru nu este trebuie să accepte o rambursare.

Sub rezerva Condițiilor de furnizare a serviciului și aprobării returnării produsului, clientul are dreptul să primească fie un alt produs de valoare egală, fie o rambursare. Rambursările clienților vor fi rambursate până la nouăzeci (90) de zile de la data respectivă de primire a produsului.

În cazul rambursărilor multiple, compania noastră, la propria sa discreție, consideră că clientul abuzează de dreptul de returnare sau de intenție rău intenționată. În acest caz, compania are dreptul să refuze returnarea produsului chiar dacă condițiile descrise mai sus sunt îndeplinite și îndeplinite. Aceste condiții nu aduc atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de lege.

Obligațiile dumneavoastră în calitate de client
Termeni de utilizare

Compania își rezervă dreptul de a modifica și actualiza acești termeni de utilizare. Condițiile de utilizare reînnoite vor intra în vigoare din momentul în care sunt postate pe această pagină. Vă rugăm să revizuiți periodic modificările condițiilor de utilizare de pe acest site pagină.

Legalizare aplicabilă - jurisdicție

Acest acord este guvernat de legislația internațională și locală (propusă), în special de legi care reglementează problemele legate de comerțul electronic, vânzarea la distanță și protecția consumatorilor și sunt supuse jurisdicției exclusive a instanțelor de la locul înregistrării companiei noastre.

Produs

Produsele oferite prin intermediul magazinului electronic sunt de cea mai înaltă calitate și acoperă și îndeplinesc toate cerințele. Ele sunt, de asemenea, analizate în termeni de calitate și utilizare. Pentru orice altă utilizare sau aplicație, alta decât cea pentru care este destinat produsul și menționat, este doar responsabilitatea clientului.

Politica de confidențialitate

Informațiile personale despre clienții acestui site rămân confidențiale și sunt utilizate numai pentru informații și executarea comenzilor. Trimiterea datelor dvs. personale înseamnă că aveți cel puțin 18 ani și că sunteți de acord cu datele utilizate de compania noastră companie. Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transmise unor terți, cu excepția cazului în care legea impune acest lucru.